به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سمیه ذاکری درباره برخی عوارض مصرف قارچ اظهار کرد: "قارچ" بهاسم فُطر در کتب طب ایرانی دارای طبیعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازایی و بیماریهای سرد و تر مانند سکته و فلج میشود؛ بهتر است کمتر مصرف شده و هنگام پختن آن، افزودن پونه، شوید و روغن زیتون به کاهش ضرر آن کمک میکند.
مزاج ساعات شبانه روز
۸ بیماری و عارضهای که با مصرف" قارچ" ایجاد میشود
مصرف ,قارچ ,تر ,سرد , ,ایجاد ,سرد و ,مصرف قارچ ,و تر ,پختن آن، ,آن، افزودن
درباره این سایت