محل تبلیغات شما
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سمیه ذاکری درباره برخی عوارض مصرف قارچ اظهار کرد: "قارچ"  به‌اسم فُطر در کتب طب ایرانی دارای طبیعت سرد و تر است, مصرف مداوم آن موجب نازایی و بیماری‌های سرد و تر مانند سکته و فلج می‌شود؛ بهتر است کمتر مصرف  شده و هنگام پختن آن، افزودن پونه، شوید و روغن زیتون به کاهش ضرر آن کمک می‌کند.

 

مزاج ساعات شبانه روز

۸ بیماری و عارضه‌ای که با مصرف" قارچ" ایجاد می‌شود

مصرف ,قارچ ,تر ,سرد ,  ,ایجاد ,سرد و ,مصرف قارچ ,و تر ,پختن آن، ,آن، افزودن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها